Termene şi condiţii

Easy!

Daca sunteti ACHIZITOR:

Accesul si inscrierea in platforma sunt gratuite pentru prestatori iar pentur achizitori in baza unui abonament. Plata abonamentului se realizeaza in avans, abonamentul fiind valabil pentru o perioada de 30 de zile. Factura emisa are termen de plata 3 zile. Activarea abonamentului se face in baza confirmarii de plata.

Accesati sectiunea de logare!

Completati toate datele solicitate si creati un cont de Achizitor. Prin completarea contului sunteti de acord sa fiti inscris automat in grupul de whatsApp al achizitorilor. Aici doar proprietarii grupului pot publica mesaje. Daca doriti dezabonarea de la grup o puteti face printr-un sms la 0754.470.051.

Accesati sectiunea “Adauga o noua cerere”.

Prin accesarea acestei sectiuni veti gasi un formular extrem de intuitiv care cuprinde informatii generale dar reale pentru o intelege mult mai exacta a nevoile Dvs. de catre prestator.

Inainte de completarea formularului se va completa de Dvs. pretul de pornire a licitatiei precum si timpul in care doriti sa fie inchisa licitatia. In final de va apasa butonul Start Cronometru licitatie.

Dupa completarea informatiilor de Dvs., noi lansam automat in platforma o licitatie la care vor fi invitati sa participe toti prestatorii eligibili pentru participarea  la cererea Dvs.

Licitatia se incheie automat conform termenului stabilit de Dvs, moment in care veti primi pe email oferta castigatoare.

Criteriul de alegere este unul singur si anume pretul.

Dupa finalizarea licitatiei veti fi contactat de prestatorul castigator pentru incheierea contractului de prestare servici.

Contractul se va derula in termenul stabilit in oferta.
La finalizarea contractului daca ati fost multumit de catre prestator ii puteti oferi o recenzie

Pentru orice nelamurire, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0754.470.051.

Daca sunteti PRESTATOR:

Accesati sectiunea de logare!

Accesul si inscrierea in platforma sunt gratuite.

Completati toate datele solicitate si creati un cont de Presator. Prin completarea contului sunteti de acord sa fiti inscris automat in grupul de whatsApp al achizitorilor. Aici doar proprietarii grupului pot publica mesaje. Daca doriti dezabonarea de la grup o puteti face printr-un sms la 0754.470.051.
Configurati contul Dvs. pentru a primi cereri de oferta compatibile cu activitatea pe care o desfasurati – specializare si locatie.

Urmariti sms-urile sau email-urile primite de la Achizitori, pentru a fi la curent cu cererile de oferta valabile.

Accesati cererile de oferta care va intereseaza si depuneti o oferta de pret inainte de inchiderea licitatiei. Puteti modifica oricand oferta facuta. In cadrul platformei puteti vizualiza ultimul pret oferit. Pentru a fi la curent cu ultimul pret va rugam sa dati refresh in permanenta.

Dupa inchiderea licitatiei vom anunta Achizitorul ca oferta a fost finalizata, si ca va fi contactat de catre Dvs, veti fi informat prin email si veti primi datele de contact ale Achizitorului pentru contactarea acestuia.

In cadrul platformei vei avea posibilitatea de a cauta direct licitatii active in sectiunea de Cautare. Cautarea se poate realiza dupa:

  • tip licitatie;
  • locatie;

In contul dumneavoastra o sa aveti acces la:

  • Lista cu licitatii castigate;
  • Lista cu recenzii primite.